Activitat pròxim cap de setmana: Serra de la Serrella

L’eixida als Pirineus que normalment programem per a aquest pont queda anul·lada i es farà més endavant quan les condiciones de la neu siguen les adequades.

En el seu lloc el dissabte anirem a la “Serra de la Serrella“. Eixirem del cetv a les 07’30 hores, la excursió està programada per a tot el dia i per tant cal dur esmorzar i dinar.

L’itinerari es el següent: Eixida del poble de Famorca i pujar pel coll del Castell cap a la Mallada del LLop, i després fer l’alt de la Creu, baixant després pel barranc del Moro cap al poble de Fageca. Des d’alli hi ha mig hora fins a Famorca.

Esta activitat es prou exigent fisicament, de tota manera no fa falta pujar a l’alt de la Creu, ja que es pot baixar cap a Fageca sense fer la pujada. Segons “A un tir de pedra” son 15 km. i es pot fer en 6’30 hores.

Leave A Comment