Comença el curs de Plantes

Després de l’exit que tingué el curs de Plantes Medicinals que es va impartir al CETV l’any passat anem a realitzar altre curs que anomenarem Flora de les Nostres Comarques, i que serà impartit per Vicent López Ferrandis.

El curs tindrà lloc a la seu del CETV, i està compost per vuit jormades, dimecres de 20’00 fins les 21’30 hores, els mesos de gener i febrer. També es faran tres aules pràctiques els diumenges a indrets de les nostres comarques, per conèixer la flora (20 gener-17 febrer-10 març)

El primer dia del curs serà el dimecres dia 09 de gener a les 20’00 hores. Tots el que vulgen assistir al curs sols tenen que personar-se en el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, al carrer Sant Pere, 49. Inscripcions per als socis : 10 euros i per als no socis : 15 euros.

Leave A Comment