Excursió al Castell de la Reina Mora amb el Centre Excursionista de València

El diumenge 30 de maig, un grup de seixanta-cinc companys del Centre Excursionista de València, acompanyats de membres de la Secció de Marxes i Campaments, vam realitzar una ruta de muntanya, que eixint de Tavernes, va arribar fins al Clot de la Font, on esmorzarem, vam seguir per senda fins al Castell de Marinyen o de la “Reina Mora”, el qual van visitar quedant admirats per les restes que queden de l’antiga fortalesa.

A continuació es va seguir per la senda recentment oberta per membres del nostre Centre Excursionista, que va des del Castell fins al Pla de Cucons, i que és una de les millors sendes de La Valldigna, tant per la bellesa del seu recorregut, com per les vistes totalment noves que es capten, tant del Castell, com de la part sud de la Valldigna, amb Benifairó i Simat. Les càmeres fotogràfiques donen fe d’això.

Es va continuar pel paratge de La Cisterna, fins a la vall de les Foietes, i es va descendir per la seua senda, amb les impressionants vistes del litoral amb les seues platges, des de Cullera fins al Montgó de Dénia.

El grup va acabar l’activitat visitant l’exposició “En Temps de Tavernes”, eixa magna exposició arqueològica i etnològica, que ha realitzat l’Ajuntament de Tavernes, en la Casa de la Cultura i en la que han col·laborat activament la Secció Cultural i el Fotoclub Social del Centre Excursionista.

Leave A Comment