Marxes i Campaments

Aquesta és la secció més nombrosa i que més temps porta activa de la societat. Tal com manifesta el seu nom, aquesta secció té com a activitats bàsiques organitzar marxes i campaments, assistir a totes aquelles que es realitzen amb el suport de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (F.E.M.E.C.V.) i la “Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada” (F.E.D.M.E.) respectivament, a més de dur a terme expedicions, fer xarrades, conferències sobre temes relacionats amb la muntanya, projeccions de diapositives etc… Tot al voltant d’ una temàtica concreta: l’excursionisme i senderisme en totes les seues varietats.

Al llarg de tots estos anys, s’han organitzat activitats de la F.E.M.E.C.V. com marxes de regularitat, marxa regional de muntanyistes veterans i diversos campaments territorials de València, alhora que també hem participat en les activitats organitzades per altres clubs de la Comunitat.

L’àmbit de les activitats realitzades per esta secció és molt extens, ja que visita i recorre tant les muntanyes i serralades del nostre voltant, com les de la resta de la Comunitat (Penyagolosa, Serra d’Aitana, Puig Campana, Montcabrer, Benicadell, etc..) i del país (Pirineus, Sierra Nevada, Sierra de Gredos, Navacerrada, etc…).

Leave A Comment